ÉTELEK

A Fishing számára nagyon fontos, hogy gasztronómiai felhozatala túlmutasson a szokásos fesztiválkaja-kínálaton, és minőségi, izgalmas, főként regionális kitelepülőkkel dolgozzon. Célunk, hogy fesztiválkörülmények között is prémium színvonalat biztosítsunk minél szélesebb palettán, a mecseki pisztrángtól az indiai subjin át a balkáni grillekig. Idén harminc különböző konyha települ ki, részben kiváló helyi alapanyagokból dolgozó baranyai kiséttermek, részben országos hírű streetfoodosok. A halkaják (H) kedvelőinek, a gluténmentesen étkezőknek (GM), a laktóz-intolleranciában szenvedőknek (LM), a lakto-vegetáriánusoknak (LV) és vegánoknak (V) külön jelzésekkel segítünk tájékozódni a palettán. (A sorszámok a térképen jelölt számokat jelzik.)

1 - 22 Csák Hot-dog Pécs ikonikus figurája házias lángost és amerikai hotdogot készít.

2 Bohémia Burger A pécsi étterem a környék egyik legjobb kézműves burgerét kínálja. (H, LV)

3 Crispy Chips & More Nem csak a chips kedvelőinek - burgonyachipstől egészen az erdélyi mics húsig. (LV, V)

4 NEMO Fish&Chips Fish&chips, Shrimp&chips, Calamari&chips - szeretettel várunk a Nemo Trucknál. (H)

5 Wömbat Bägel, lecsó, őrület. Szakállas férfiak, vegán opciók, fickósabb húsos tételek, tojásos reggelik. Peace!

6 Nomádétel Ősi magyar ízek, egyedi receptek, kistermelőktől származó alapanyagok. (LV)

7 Húsvasaló Nyárson sült röfi, egyszerre szaftos és ropogós.

8 Wok 'n' Roll That's how we roll!

9 Habos Gofri Helyben készült ropogós gofri több féle ízesítésben.

10 Benedetti Arrancini & More Kívül roppanós, belül omlós: szicíliai rizottógombócok 9 féle ízben, az ország egyetlen arancinizőjében! (GM, LM, LV)

11 Puspa Konyhája Indiai konyha vegánoknak és lakto-vegetáriánusoknak. (LV, V)

12 Cool Roll Helyben készülő krémes fagyitekercsek egyedi ízekben, természetes alapanyagokból, friss, szezonális gyümölcsökkel. (LV)

13 Mecsek Bistro Klasszikus ízek egy kis csavarral: sültek, igazi házi kolbász, friss, egyszerű és hazai, a vegantól a ragadozókig mindenkinek.

14 Lili's Truck Az ország első 100% gluténmentes foodtruckja: kézműves hamburgerek, melegszendvicsek, óriáspalacsinta. (GM, LM)

15 Déjá Vu Street Food Reggelik, tortillák, vega/vegán tortillák, chips, és Húsleves Gyógyír a másnapsság ellen.

16 Nemes Kürtöskalács A Fishing on Orfű legédesebb standja - kóstoljátok meg a málnás vagy mogyorós ízeket is a klasszikusok mellett! (LM, V)

17 Tanya Aranya Főtt kukorica és zsíroskenyér egyenesen az Ormánságból. (V)

18 Pizzagyár Expressz pizzaszelet az éhhalál ellen. (LV)

19 Döner Kebap Prémium Helyben sütött kovászos buciba beletesszük nektek a friss kevert salit és a borjú illetve csirke husit -keress minket és kóstold meg az igazit!

20 Kökényi Lepények Háza Vaslapon, frissen készült helyi különlegesség, háromfajta raguval. (LV, V)

21 Gyümipont Minden nap friss gyümölcsökkel várunk!

23 Manófalvi Sütöde Kemencében és sparhelten sült langalló és lepények. (LV, V)

24 Szünet - VEGAN Kitchen Kezdd a napot nálunk egy smoothieval, vegán croissant-tal! Ebédkor falafel wrappel, chilis babbal „tankolj fel” nálunk!

25 LÉCKA Kemence & Grill Kemencében és grillen készült ételek.

26 Kerekded sajt & pékáru manufaktúra Kerekded sajt és pékáru manufaktúra: legyen kerek a heted, indulj velünk! Kerekded!

27 Forellezz Óbánya völgyében nevelkedett, pácolással készült pisztráng kerül a tányérodra. Igyekezz, Forellezz!

28 Vánkos & Lángos Lángos és tépett húsos szendvicsek a Borfaluban. (LV, V)

29 Rétes Műhely Sós és édes rétesek fröccs mellé. (LV, V)

30 Balkáni Gasztro Pince Gasztro Pincénkben megkóstolhatóak a Pannon borrégió kiváló borai, és egy pekában sült különlegesség.

GASZTROPROGRAMOK

SZEKSZÁRD GOURMET - Egy tehetséges fiatal borász, egy malacsütő mesterszakács, és a világ egyik legkiválóbb kávémestere, vagyis három jóbarát egy városból, egy programban, fenséges gasztronómiai élményekkel. A felejthetetlen ízorgia mellett garantáljuk, hogy jókedvből sem lesz hiány! TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, JEGYVÁSÁRLÁS

CHILL OUT KOVÁCSSZÉNÁJÁN - Feltöltődés, pihenés, mondhatnánk úgy is, hogy ’chill out a csend falujában’, a diófa árnyékában, madárcsicsergés mellett, fröccsel a kézben, a legfinomabb házi sajtokkal, kézműves fagyival és kemencében sült pizzával, Kovácsszénáján… Jól hangzik? Gyerekeknek is szuper program! TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, JEGYVÁSÁRLÁS