ABSOLUTORIUM

ABSOLUTORIUM

Legyen TÁNC!! A Fishing on Orfű új tánczenei helyszíne az ABSOLUTORIUM lesz - ha tánccal vezetnéd le az estét, ez lesz a Te helyed! Ráadásul a legjobb DJ-k (Melone, Tesco Disco, Venom, R-Nold, Palotás Csabi) mellett minden hajnalban 01:00 és 02:00 között olyan számunkra kedves fellépők pakolják majd a lemezeket, mint Dióssy Ákos, Likó Marcell, Ganxsta Zolee, a Punnany Massif tagjai és Beck Zaza!
Maradék OFF

Maradék OFF

Kedves közönségünk, az van, hogy az Off-programjaink is szépen-lassan betelnek! Fröccsúrázni már csak Pál István Szalonnával és Berecz Istvánnal tudtok, Sörtúrázni pedig a Mary PopKids-zel vagy Lévai Balázzsal és a Bánfalvi Eszter Kvartett (BEKVART) zenekarral lehet már csak. A Sommelier on Orfű, A Kávé Háza és a Chill out Kovácsszénáján programokra még korlátozottan tudtok jelentkezni. Off-programokra fel!
Horváth Gergely

Horváth Gergely

Horváth Gergely 2016-ban a Fishing díszdoktora volt, de természetesen idén is visszahívtuk, hogy folytassa kora délutáni beszélgetéseit. Szerdától szombatig 14:00-től az Artisjus támogatásával Gergő „RINGASD EL MAGAD – avagy szövegírók és dalbölcsők” címmel beszélget dalszerzőkkel, 15:00-től pedig Jézus és a Rock ’n’ Roll – avagy a hit és a popkultúra c. tematikája kerül terítékre.
Mozizz a Fishingen!

Mozizz a Fishingen!

Idén is lesz mozi a Fishingen, ahol sötétedés után a szélesvászoné lesz a főszerep! Megnézheted 2015 egyik legsikeresebb független zenei filmjét, a Balaton Methodot, valamint levetítjük védőszentünk, Lévai Balázs két kiváló művét is: a #Sohavégetnemérős a tavalyi év közönségsikere lett, a Szentimentálom a 30Y-ról készült 2013-ban. Itt lesz a Rájátszás-film is, de megnézheted a kiváló zenével fűszerezett VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlant is. A Mozi programja Horváth György, a Titanic filmfesztivál igazgatójának némafilm-válogatásával indul minden este 22:00-kor, a filmek között és után pedig a Fishingen fellépő zenekarok klipjei pörögnek majd.
ORFŰ10 Nagyszínpad

ORFŰ10 Nagyszínpad

Ééééés, a kettes nagyszínpadunk nevére is derüljön végre fény: idén a második legnagyobb zenei helyszínünk ORFŰ10 Nagyszínpad névre hallgat majd! :) Nagyon hálásak vagyunk Orfűnek, hogy évről évre otthont ad - nemcsak a fesztiválunknak, de a világ legjobb közönségének is! ❤️ ❤️
2016-os Egysnittes-premier

2016-os Egysnittes-premier

Egy különleges, egysnittes koncertvideó-összeállítással mutatjuk meg, milyen érzés volt tavaly testközelből, a színpadról figyelni a Quimby, a 30y, a hiperkarma, a Kispál és a Borz, a Vad Fruttik, a Bëlga, A Kutya Vacsorája, az Elefánt, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Mary PopKids, a Kistehén vagy a Budapest Bár nagyszínpados koncertjét, vagy milyen volt a közönség soraiból figyelni a Soerii & Poolek, Little G Weevil, az Akkezdet Phiai, az Apey & the Pea, a ZPZ, a Sör És Fű, a Stubborn vagy a Black Peaks koncertjét.
Kacat nagyszínpad

Kacat nagyszínpad

Köszönjük a sok voksot és a rengeteg képet, amit saját kedvenceitekről töltöttetek fel! A szavazás véget ért, a 2017-es Fishing on Orfűn Beck Zoli kutyusáról, Kacatról nevezzük el a nagyszínpadot :)
Rekordsebességgel lett teltházas a 10. Fishing on Orfű.

Rekordsebességgel lett teltházas a 10. Fishing on Orfű.

Nagyon szépen köszönjük nektek!!! Ha lemaradtál de nem akarsz fesztiválhangulat nélkül maradni, akkor jó hír, hogy a Fonó zeneudvarba, a FOO színházkertbe, valamint az off-programjainkra még tudtok jegyeket vásárolni, nem beszélve a Gyermekbirodalomról! Várunk benneteket sok szeretettel Orfű központjában! :)
Szomjas férfiak sört isznak helyettem

Szomjas férfiak sört isznak helyettem

Módosul a FOO Színházkert 2017 programja: az A helység kalapácsa helyett a Szomjas férfiak sört isznak helyettem című darabot láthatjátok a pénteki napon 16 órától.
Gyermekbirodalom a Medvehagyma Házban

Gyermekbirodalom a Medvehagyma Házban

Kedves Fishinges szülők, ezennel sok szeretettel mutatjuk meg nektek a GYERMEKBIRODALOM részletes programját!