Kedves Fesztivállátogató!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Fishing on Orfű fesztiválra és annak külső helyszíneire történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

 

Belépés:

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket (bérletet, ill. napijegyet) belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

 

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától (kedden 12:00 órától) másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 08:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi - 2017. június 24-i - napijeggyel a rendezvény végéig, 2017. június 25-e 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni. Háromnapos bérlettel a látogató 2017. június 22-én 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2017. június 25-én 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén. Négynapos bérlettel a látogató 2017. június 21-én 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2017. június 25-én 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén. Ötnapos bérlettel a látogató 2017. június 20-án 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2017. június 25-én 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén. A jegypénztár minden nap 12:00-tól 22:00-ig működik.

A külső helyszínek jegyeiről:
 - A Fonó Zeneudvar kedvezményes napijegyei az adott nap minden eseményére érvényesek. A kedvezményes napijegyek csak érvényes Fishinges belépővel (aznap érvényes bérlettel vagy napijeggyel) használhatóak. Érvényes Fishinges belépő nélkül kombinált napijeggyel látogathatod a Fonó Zeneudvart - a kombinált napijegyről további infok lejjebb.
 - A FOO Színházkert jegyei konkrét előadásokra érvényesek. Érvényes Fishinges belépővel (aznap érvényes bérlettel vagy napijeggyel) korlátozott számban válthatóak kedvezményes jegyek. 
 - Érvényes Fishinges belépő nélkül kombinált napijegy váltható, ami az aznapi összes rendezvény látogatására feljogosít mind a FOO Színházkertben, mind a FOO Zeneudvarban.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült, átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

 

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, a fesztivál buszjáratát használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos! A fesztivál ideje alatt a tó körül kisvasút jár. Ha szabálytalanul parkoló autóddal elállod az útját, sok-sok fesztiválllátogató lesz haragos rád!

 

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben! Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

 

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok:

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása. Továbbá rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

 

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat a csomag- és értékmegőrzőnél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

 

Egyéb

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!