4 napos bérlet

21 990 Ft

Elfogyott

Szerdai napijegy

7 990 Ft

Elfogyott

Csütörtöki napijegy

7 990 Ft

Elfogyott

Pénteki napijegy

7 990 Ft

Elfogyott

Szombati napijegy

7 990 Ft

Elfogyott

Sátorjegy

2 000 Ft

Egy sátorhely egy kétszemélyes sátornak elegendő a fesztivál egész időtartamára.

Elfogyott

Jegyvásárlásról

12 év alatti gyerekeknek (érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel) nem kell jegyet váltani.

Teltház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket.

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén:

Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@tixa.hu
+36302794869 (munkanapokon 12-18 óráig elérhető)

 

Biztonságos jegycsere

A fesztivál a teltház miatt különösképpen felhívja a figyelmet a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) - a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett - kizárólag a Tickething és a Ticketswap oldalakat ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ezeknél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatóknál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.

Orfűi lakók kedvezménye:

Az orfûi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (- és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll.

Fogyatékkal élők kedvezménye:

A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást. A kedvezményes jegyek teltház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00ig tart nyitva a bejáratnál.