A Fishing minden 'nemzenei' programja.
Off-programok, színház, gyerekprogramok - és minden más.


Orfűi Mesetúra
Új gyermektúránkon kicsik és nagyok együtt fedezhetik fel Orfű varázslatos vidékét 3 helyszínen és egy szuper mesén keresztül, számos izgalmas program kíséretében!

A legújabb fishinges off-program, a legkisebbeknek... A szülők és gyermekeik együtt fedezhetik fel Orfű varázslatos vidékét a mese világán, a legendákon és a sárkányok földjén keresztül! A programot Császár Levente író meséje köti össze, ami állomásról állomásra folytatódik. Kaland, móka, játék, finom ételek és italok, egész napos szórakozás az egész családnak.

Pénteken délelőtt 10 órakor busszal indulunk a kemping nagyparkolója előtti buszmegállóból - NEM a fesztivál területéről!

Busszal az orfűi Rácz Tanyára érkezünk, ahol a napot palacsintával, szörppel, mesével és aktív kikapcsolódással (állatsimogató, kalandpark, drótkötélpálya, ugrálódomb, pedálos gokart) kezdjük. Mindenki azt próbál ki, és azzal játszik, amivel csak szeretne! Ezután busszal Kovácsszénájára érkezünk, ahol limonádé, kemencében sült pizza, kézműves fagylalt és a mese folytatása vár. A bőséges ebéd és a pihenés után a busz Abaligetre visz, ahol megtudjuk, mitől finom a kenyér, hogyan kell dagasztani, tekerni, ízesíteni. A péksütemény és a frissítő után a mese végére is fény derül... 16 óra körül – tele élményekkel – busszal térünk vissza a fesztivál bejáratához.

A programra max. 50 fő jelentkezését várjuk.

Regisztráció pénteken a kemping bejárata előtti parkolónál, a buszmegállóban 9:15-9:45-ig, indulás 10:00-kor

A program ára tartalmazza:

  • a buszos utaztatást
  • a Rácz Tanyán 2 db palacsinta és a szörp árát
  • a kalandpark (ugrálódomb, pedálos gokart, állatsimogató, drótkötélpálya) használatát
  • a kovácsszénájai ebéd (kemencés pizza, limonádé, kézműves fagylalt) árát
  • az abaligeti mini sütőkurzust, a péksüteményeket és a frissitőt

A program ára: gyerekeknek 6000 Ft/fő, felnőtteknek: 7500 Ft/fő.